03 Ogos 2015

e-liquid diy

Bagaimana Membuat E Cecair Sendiri


Rokok elektronik telah menjadi alternatif yang popular untuk rokok tembakau tradisional sejak dua tahun yang lalu. Ramai pengguna kuasa e CIGS ingin membeli e cecair untuk mengisi semula katrij rokok elektronik mereka secara berasingan dan bukannya membeli kartrij pra-penuh dari pengeluar rokok elektronik. Sesetengah pengguna rokok elektronik ingin pergi lebih jauh dan membuat e cecair mereka sendiri untuk mempunyai lebih kawalan ke atas proses pengeluaran e cecair dan untuk menjimatkan wang tambahan.Apa yang ada dalam E Cecair?Bahan-bahan asas e cecair terdiri daripada air, perisa, propylene glycol (PG) atau gliserin sayur-sayuran (VG), nikotin cecair, dan bahan tambahan lain. The propilena glikol atau sayur gliserin digunakan untuk e cecair adalah makanan varian selamat cecair (s) yang sedang digunakan dalam pewarna makanan, bahan tambahan, ubat-ubatan, kosmetik, ubat gigi, pencuci mulut, dan mesin asap. Apabila digunakan dalam e cecair, mereka adalah bahan yang menghasilkan asap kelihatan apabila anda vape satu rokok e. Sesetengah orang alah kepada propilena glikol dan perlu menggunakan e cecair yang menggunakan gliserin sayur-sayuran sebagai bahan alternatif untuk menghasilkan kabus wap.Apa Ramuan Adakah Anda Perlu Membuat E Cecair?Bahan-bahan asas yang anda perlukan untuk membuat e cecair anda sendiri adalah:

1 -Vegetable Gliserin atau Propylene Glycol. Ini perlu menjadi versi gred makanan daripada produk apabila anda membeli mereka. Jika mereka tidak, maka anda tidak perlu menggunakan bahan kimia untuk cecair e anda. Jika anda perlu membeli sayur-sayuran Gliserin, atau VG, mereka biasanya boleh didapati melalui e pembekal cecair dalam talian dalam saiz antara 6-60 ML. Kedua-dua PG dan VG biasanya datang tanpa perisa atau nikotin.

2 -e Cecair perisa: Anda hanya perlu menggunakan perasa gula-gula untuk cecair e anda. Minyak Lorann dan Capella Flavor titis menghasilkan perasa yang tidak mengandungi minyak yang dikatakan untuk membantu e cig pengabut anda bertahan lebih lama. Anda juga boleh mencari perasa lain untuk digunakan di dalam cecair e anda melalui pelbagai syarikat cig dalam talian dan e.

3 -Distilled Air: Anda tidak boleh menggunakan air paip untuk cecair e disebabkan oleh bahan tambahan yang terkandung di dalamnya. air minuman yang ditapis boleh ok untuk digunakan, tetapi air suling adalah yang terbaik.

4 Aditif -Various: untuk menambah rasa cecair e sesetengah orang menggunakan herba atau bahan tambahan lain dalam e cecair mereka.

5 Komersial Nikotin Cecair: Ada orang yang cuba untuk membuat mereka sendiri, tetapi tidak ada arahan yang jelas untuk ini di web. Membeli pra-dibuat cecair nikotin komersial adalah alternatif yang paling selamat untuk komponen ini menjadikan e cecair anda sendiri.E Kandungan CecairJika anda membuat e cecair tanpa nikotin, titik permulaan untuk nisbah campuran anda adalah:

- 15% Air

- 15% perisa

- 70% Propylene Glycol atau sayur-sayuran GliserinJika menggunakan nikotin menukar nisbah kepada:

- 10% Air

- 10% perisa

- 60% Propylene Glycol atau sayur-sayuran Gliserin

- 20% Nikotin Cecair (50 mg)Sebagai alternatif, anda boleh mengambil penggunaan 1/3 nikotin cecair jika sudah bercampur dengan air, 2 / 3rds PG atau VG, dan kemudian menambah perisa secukup rasa. Anda tidak perlu menggunakan peratusan yang lebih besar cecair nikotin dalam mana-mana kes. Jika anda ingin mempunyai asap tebal dengan cecair e anda, maka anda boleh menggunakan kurang air dengan campuran anda. Jika anda akan menggunakan bahan tambahan dalam jus e anda, maka anda menggantikan suatu amaun yang sama air dengan jumlah tambahanBahaya Keracunan NikotinJika anda membuat e cecair berasaskan nikotin, bahaya nikotin tidak boleh lebih dinyatakan. Ia adalah racun dan toksik. Anda perlu memakai sarung tangan pelindung dan cermin mata apabila mengendalikan dan pastikan anda menyimpannya dan cecair e jauh dari kanak-kanak atau haiwan peliharaan keluarga kerana ia boleh menyebabkan kematian jika mereka masuk ke dalam. Atas sebab ini, banyak e cig pengguna yang mempunyai anak dan tidak mempunyai tempat yang selamat untuk menyimpan e cecair mereka akan menggunakan kartrij pra-penuh dari pengeluar rokok elektronik.Bereksperimen Dengan E Cecair campuran andaAnda mungkin tidak akan mendapatkan campuran cecair pertama e sempurna. Kebanyakan pengguna e cig yang membuat e cecair mereka sendiri mendapati bahawa ia mengambil masa beberapa lelaran untuk datang dengan campuran mereka gembira dengan. Setelah anda mempunyai campuran yang anda menikmati, anda akan dapat untuk percubaan lebih lanjut dengan gabungan rasa.Jangan Mahu Campur E Cecair Anda Sendiri?Ramai pengguna rokok elektronik tidak mahu Muck-main dengan membuat e cecair mereka sendiri. Sejak Johnson Creek beralih kepada model B2B e-cecair atau jualan langsung, V2 CIGS telah mengambil kendur dengan menawarkan e-cecair yang sedia untuk dijual terus kepada pengguna. Syarikat ini menawarkan e cig kosong, 25 ML, dan 50 ML botol pelbagai perisa e cecair untuk dijual bagi mereka yang hanya tidak mahu Muck-main dengan membuat jus e mereka sendiri. Anda boleh menyemak persembahan V2 CIGS di kedai web mereka.

2 ulasan:

  1. VaporFi is the highest quality electronic cigarettes provider on the market.

    BalasPadam
  2. Whether your priority is variety or taste, VaporFi got you covered.

    With vape juices that are produced from food-grade ingredients, their vaping flavors are very smooth and consistent.

    BalasPadam

..Search Box..

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics